vineri, 10 octombrie 2008

Blog behaitor

Buna dimineata/ziua/seara cititorule de Blog de Bloc,Alex din partea unui monitor Samsung(na ca m-am laudat ce fel de monitor am).

Peste tot prin blogosfera lumea este socata,toata lumea vrea sa dea commenturi,sa posteze despre acest subiect,asa ca m-am gandit,de ce sa nu intru si eu in randul lumii si sa postez si eu despre chestia asta?In primul rand,bagati-va pulile in pantaloni,nu,nu urmeaza sa vorbesc despre un nou filmulet porno cu vreo vedeta,poate labagii de meserie si-ar fi dorit sa-l postez pe blog.Nu.Vreau sa vorbesc despre cel mai nou membru al blogosferei romanesti si anume:GEORGE BECALI!!

Stiu,la prima vedere pare socant,dar da,Becali si-a facut blog.Pentru curiosi,folositi Google,nu fac reclama la blogul unui oier imputit.Aseara am intrat si eu pentru prima oara pe blogul paricopitatului din Pipera.In primul rand,asta,bai zdreanto(ca sa vorbesc in termeni doar dintr-astia),pai io,Alex,asea,vreau sa spun ca tu esti o hahalera care esti hahalera ca globul asta al tau,sau blog,cum mama masii ii zice,ba,e un instrument de campanie ba.Deci fac io asea un apel de pe Peujoutul meu,ca de,n-am maibach ca altii,toti cetatenii cartierului Ferentari,zdrentele alea,sa se duca la un internet cafeeeee,sa citeasca blogul la agariciul ala becaliot,dea?Ca doar nu o cheltui din BANII LUI,BANII LUI,bani pentru domeniu si pentru pixuri,caiete,galeti,ceasuri si d-astea de se mai dau prin campanie electorala.Si ba,asta,zdreanta asta,care nu il egalez eu,e atata de penibil ma,ca si-a pus consilierul sa posteze pe glob,blog dintr-asta,ca el nu le are cu calculatorul,m-ai inteles?Si bineinteles,ca pupincuristii,dupa ce si-au udat bine buzele,s-au inghesuit sa-i pupe bucusoarele alea ale lui da oier cu commenturi gen "Vai domnule Becali,bine ati venit in blogosfera,treceti si dumneavoastra pe la il-pup-in-cur-pe-becali.blogspot.com si lasati si dumneavoastra un comment.Va pup,Maricica".Asa ca,bai,voi zdrentelor,nu va mai uitati pe blogul lui Tolontan,zdreanta aia,nu va mai uitati la Mihai Bendeac,la Elena Udrea,si uitati-va la EL pa blog,ca vedeti de toate:pac-pac-reala,Felix suge pula si tot ce vreti voi,ca de,e cu el Dumezeeeeeuuuu......

Si asa v-am facut o introducere in stilul posesorului blogului sau globului,ca nici pana acum nu s-a rezolvat enigma acestui lucru,asa ca,tot ce va pot indruma,este,daca nu aveti ce face,intrati pe blogul becaliotului si......comentati,daca e ceva de comentat.

Semneaza acest post,UN STELIST.

2 comentarii:

Vlad Andrei spunea...

adevarul gol-golut. Globu lu Becali nu o sa reziste prea mult...se gaseste vreun hacker dinamovist/rapidst/clujean sa il rezolve..

Anonim spunea...

Eee...Becali cand face un lucru il face calumea. Sunt sigur ca multi se vor chinui sa ii sparga blogul dar nu vor reusi...

In alta ordine de idei...bine ai venit pe Blogger.com